Oświetlenie wnętrza tył
Zwiń
X
-
Oświetlenie wnętrza tył
Witam,
chciałbym zapytać użytkowników Octavii I czy podczas otwierania drzwi przednich lub tylnych włączać się powinno także oświetlenie wnętrza z tyłu (lampki przy uchwytach dla pasażerów). U mnie te lampki włączają się tylko poprzez przyciśnięcie włącznika, a poza tym są w ogóle nie aktywne.
-
-
Co prawda ja nie mam tych lampek, ale z tego co czytalem o oryginalnych lampkach z tylu w OI, to wiem, ze maja dwa stany pracy: wylaczony oraz wlaczony przez uzytkownika. Nie maja stanu pracy: wlaczony przy otwarciu drzwi.
Niektorzy, doprowadzjac do tytch lampek odpowiedni przewod z lampki przedniej, zmieniaja stan pracy: wlaczony przez uzytkownika na: wlaczony przy otwarciu drzwi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej22
Niektorzy, doprowadzjac do tytch lampek odpowiedni przewod z lampki przedniej, zmieniaja stan pracy: wlaczony przez uzytkownika na: wlaczony przy otwarciu drzwi.
Trochę zabawy jest w przeciąganiu przewodu drutem pod podsufitką bez zdejmowania jej ale da się to zrobić bez niszczenia czegokolwiekOctavia 1 Laurin&Klement 1.9 TDI 110KM
Komentarz
-
Komentarz